Last news in Fakti

26 Май, 2022 11:07 1 098 5

Босовете на ЦСКА започват обиколка на България

  • данаил ганчев-
  • цска-
  • футбол-
  • филип филипов

За да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България

Босовете на ЦСКА започват обиколка на България - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България, съобщава сайтът на "червените".

Ето какво пише в официалната страница на ЦСКА:

"Непреходността на един клуб се измерва с любовта на феновете, която се предава "още от дете" на всяко следващото поколение. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте Вие, нашите привърженици.

Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки!

От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България.

Ще се свържем допълнително с фенклубовете в различните градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!"


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Онзи

    1 1 Отговор
    Колоездачна ли ?
  • 3 Гневен

    0 2 Отговор
    Защо" червената" е в кавички???

    Коментиран от #5

  • 4 ТР99

    3 1 Отговор
    За ВРЪЗКАТА между РЪКОВОДСТВО и ФЕНОВЕ да ОТГОВАРЯ ДИМИТЪР АНГЕЛОВ. ТОЙ Е Най-добрия и ПОДХОДЯЩ огранизатор!

    Сегашните тартори да си отговарят за хореографиите и фракциите и да оставят на Дучето да мотивира хората да ходят масово на Армията.


    Обаче феновете са прави, че Ганчев трябва да смени лобито на Лудогорец в БФС, а това става с дипломация, преговори и дори хитрост, а не с първосигнални среднощни декларации и цупене.

    Но при Ганчев мачовете Левски - ЦСКА най-често са в полза на червените. Средно на 10 мача ЦСКА печели пет, три завършват наравно и Левски печели 2.

    Разбираемо е защо Левскарите го мразят и искат да напусне Армиятa.
  • 5 Оранжева

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гневен":

    Защото е Оранжева.