Last news in Fakti

28 Май, 2022 09:15 1 639 3

Саша Илич отрязал Партизан и поема ЦСКА

  • саша илич-
  • цска-
  • партизан белград-
  • футбол-
  • треньор

Очаква се Илич да подпише за 1+1 години, а заплатата му на „Армията” да е 200 000 евро годишно

Саша Илич отрязал Партизан и поема ЦСКА  - 1
Снимка:

Саша Илич ще е новият треньор на ЦСКА, пише Nogomania.rs. Специалистът е отказал да замени Александър Станойевич в Партизан и ще поеме „червените”. Шефовете на „гробарите” са се обърнали към Илич, след като Станойевич напусна след загубата за Купата на Сърбия от Цървена звезда, но той е отклонил предложението, тъй като вече има договорка с Гриша Ганчев.

Очаква се Илич да подпише за 1+1 години, а заплатата му на „Армията” да е 200 000 евро годишно. Най-вероятно в близките дни всичко около договора на Саша Илич с ЦСКА ще бъде изчистено и той ще бъде представен официално, гласи още информацията.

За последно Илич беше начело на Чукарички.

В същото време новият фаворит за треньор на Партизан е Марко Николич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опсс

    3 2 Отговор
    Саша отхвърлил офертата на партизаните за да приеме офертата на шумкарите но нищо след нова година ще бъде свободен и тогава ще поеме партизаните

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Опсс":

    Важното е че е добър треньор, защото ги видяхме чорбарите със Петорчо.
  • 3 кУмУнист

    0 1 Отговор
    Тоя беше изгонен от предишният си отбор защото оплю собствениците на отбора и похвали съперниците, на тоя устата няма да могат да му затворят, както на Ел гульу и тройчо и след 3 месеца ще му бият шута или ще си тръгне както тези предишните "топ" треньори на литекс.