Last news in Fakti

28 Май, 2022 15:30 4 127 1

Преместиха най-известният затворник в света след заплахи от съкилийници за саморазправа

  • борис бекер-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • затвор-
  • хънтъркомб

„Хънтъркомб“, който се намира до град Хенли он Темс, е един от двата затвора в Англия, където са настанени само осъдени граждани на дружи държави

 Преместиха най-известният затворник в света след заплахи от съкилийници за саморазправа  - 1
Снимка: БГНЕС

Най-известният затворник в света Борис Бекер беше преместен в друго място за лишаване от свобода. Това стана, след като легендарният германски тенисист изправи на нокти пазачите и останалите затворници в „Уандуърт“ с претенциите си и постоянните оплаквания.

Заради поведението си 54-годишният Бекер беше заплашен от физическа саморазправа от неговите съкилийници. Това доведе до изненадващото решение на британските власти да го преместят в затвора „Хънтъркомб“, който е с по-облекчен режим.

Там, носителят на шест титли от Големия шлем, ще изтърпява 30-месечната си присъда за укриване на приходи при обявен личен фалит.

„Хънтъркомб“, който се намира до град Хенли он Темс, е един от двата затвора в Англия, където са настанени само осъдени граждани на дружи държави. В момента там своите присъди изтърпяват 400 човека. Почти винаги затворниците в „Хънтъркомб“ биват екстрадирани в собствените си родини, където да излежат съдебните си наказания.

Преди около месец Бекер, олимпийски шампион на двойки от Барселона`92, изрази увереност, че ще бъде депортиран в Германия, където наказанията за неговото престъпление са по-ниски и той може да излезе от затвора още преди Коледа.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борко-при Навални

    4 2 Отговор
    Две тоалетни,две бани и две спални!