Last news in Fakti

29 Май, 2022 17:31 1 064 0

Манчестър Юнайтед официално се раздели с Рангник

  • ралф рангник-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Рангник вече бе официално назначен за селекционер на Австрия

Манчестър Юнайтед официално се раздели с Рангник - 1
Снимка: БГНЕС

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник напуска, съобщиха официално от клуба. Германецът няма да поеме консултантската позиция, която трябваше да заема в следващите две години, както гласеше договорът. Рангник вече бе официално назначен за селекционер на Австрия.

“Искаме да благодарим на Ралф Рангник за всички усилия, които положи като временен мениджър на тима в последните шест месеца. Разделяме се по взаимно съгласие и Ралф ще може да се съсредоточи изцяло върху задълженията си като национален селекционер на Австрия и няма да поеме консултантската позиция на “Олд Трафорд”. Пожелаваме на Ралф късмет в следващата глава от неговата кариера”, се казва в официалното съобщение от клуба.

Бившият треньор на РБ Лайпциг пое официално Юнайтед в началото на декември след уволнението на Оле Гунар Солскяер, но отборът не се представи на очакваното ниво и не успя да достигне място в топ 4 и съответно Шампионска лига.

“Червените дяволи” завършиха пети и през следващата кампания ще играят в Лига Европа. Официално за мениджър на тима пък бе назначен Ерик тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА