Last news in Fakti

8 Юни, 2022 15:38 854 5

Гонзо: Не искам да съм селекционер, футболистите са на поправителни изпити

  • георги иванов - гонзо-
  • георги иванов-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • бфс

Отиваме за победа, друга алтернатива няма.

Гонзо: Не искам да съм селекционер, футболистите са на поправителни изпити - 1
Снимка: БГНЕС

Временният треньор на футболните ни национали - Георги Иванов - Гонзо, сподели атмосферата в лагера преди заминаването за Гибралтар.

"Отиваме за победа, друга алтернатива няма. Футболистите в националния отбор трябва да се раздават, дано да се представят по различен начин от предните два мача", започна Гонзо.

"Нормално да е тежко като загубиш така, но сме професионалисти и трябва да продължим напред. Хубавото във футбола е, че след три дни има друг мач. Сега ще имат два поправителни изпита. Искам тези футболисти да изпитват удоволствие от това, че играят футбол. Предните два мача бяха мъка и за тях, и за хората, които гледат. Категорично Ви заявявам, че повече националният отбор няма да играе по този начин."

"Не съм искал да бъда национален селекционер. Така се случи - Ясен Петров напусна. Изпълкомът вчера е обсъждал някакви имена. След като приключат мачовете, ще седнем и ще обсъдим кой ще е, аз нямам никакво желание. Около 20-30 човека са, от които ще се избира. В България има изключително много треньори - около 600 с лицензи."

"Няма никакви проблеми със състава. Доминик Янков и Радослав Кирилов ги освободихме, понеже бяха контузени. Опитаха се, но не можаха да са на линия. Йомов още има проблеми в глезена. Някои ще получат почивка", завърши Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами като не искаш -

    3 3 Отговор
    не се залавяй. Когато човек има достойнство, го отстоява. Когато няма качества, се стреми към постове. Ама няма как - поставил си се в ситуация на лакейничене - и колкото да се представяш за саможертвеник, няма как да се получи.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Стоян Александров

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами като не искаш -":

    Написал си пълни глупости. Безсрамнник....

    Коментиран от #5

  • 3 Седмица

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами като не искаш -":

    Човека ще е начело два мача, или времево 1 седмица! Вие съвсем изтрещяхте от омраза, без треньор ли да бъдем за двата мача?

    Коментиран от #4

  • 4 Къде виждаш омраза?

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Седмица":

    Самият този казва "Не съм искал..." Ами като не си искал - не го прави - или поне не го афиширайл Въпрос на морал и достойнство. А що се отнася до цялостното представяне на нац. отбор - може би трябва да се възхищаваме на успехите му? Хайде погледнете резултатите от времето, в което Б.Михайлов е начело на БФС. И го заобичайте.
  • 5 Кои са глупостите?

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    когато един амбициозник е посредствен, се стреми към постове? Искаш ли примери? А резултати?