Last news in Fakti

10 Юни, 2022 08:36 994 9

Левски вади 50 000 евро за крило от Бразилия

  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • рафаел билу

Старши треньорът Станимир Стоилов е получил бонус бюджет, за да завърши сделката и да даде ширина на отбора си, който е силно ограничен откъм кадри

Левски вади 50 000 евро за крило от Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Левски води финални преговори за привличането на дясно крило от Бразилия. Въпросният футболист има договор до края на годината с отбора си и „сините” ще платят трансферна сума за правата му.

Старши треньорът Станимир Стоилов е получил бонус бюджет, за да завърши сделката и да даде ширина на отбора си, който е силно ограничен откъм кадри.

Появиха се спекулации за бразилското крило Рафаел Билу, но това категорично не отговаря на истината. Въпросният не е вариант за нов футболист на „Герена”.

Очаква се новото бразилско крило да се присъедини към подготовката на Левски в Боровец в сряда. Клубът най-вероятно ще плати 50 000 евро, за да го вземе шест месеца преди изтичане на договора му. Той също ще бъде от отбора от Трета дивизия на Бразилия, пише „Мач Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко Не

    4 0 Отговор
    Роналдо , харчи толкова за дъвки на месец......
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сандо

    4 5 Отговор
    Ако е на нивото на Велтон ще е добра сделка.А дясно крило наистина е нужно,с просто око се вижда колко слабо работи десния фланг на отбора.Жалко,че се наложи да продадат Ст. Иванов в САЩ,там съвсем ще се загуби и за българския футбол.

    Коментиран от #4

  • 4 Дано

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Така е аз съжалявам вече Жоро Миланов че го мъчат по дясното крило, той не е за там. Дано новият да има бързина и да може да се надиграва един на един. Жоро трябва да е зад нападателят.

    Коментиран от #8

  • 5 Браво

    7 3 Отговор
    А за НАП кога ще извадят?!

    Коментиран от #6

  • 6 НАП

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    Пътво беше кога на Хубчев, после кога на Насиру сега ви остана тази мантра на НАП кога. Самият Спецов каза, че се плаща, но не редовно. Сега вече започва ударно да се плаща и на НАП след като лицензионните проблеми са зад гърба ни. А ЦСкА кога ще плати 13 милиона на НАП?
  • 7 Петър Петров

    7 0 Отговор
    Да ги вложат в няколко талантливи българчета и ще им се получи ! Не се знае бразилчето става ли въобще за нещо.
  • 8 Сандо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дано":

    Напълно съм съгласен.Ако и Попето успее да се впише в ролята на централен нападател,то Левски с малко пари и с много труд ще може да се бори за титлата.А ако нещата потръгнат,то зимата ще се намерят и пари да се подсили поне резервната скамейка,защото и там нещата не са добре.

    Коментиран от #9

  • 9 Състав

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    Определено Ивелин го гласят за централен нападател. За евротурнирите ЦН ще е Ивелин, ЛК ще е Уелтън, ДК този новия и плеймейкър Ж. Миланов.