Last news in Fakti

10 Юни, 2022 10:10 1 529 2

Желаният от ЦСКА нападател е Краля на засадите!

  • милан макарич-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

Без съмнение най-силният му сезона е 2020/2021, когато с Радник Сурдулица вкара 25 гола и става голмайстор на първенството

Желаният от ЦСКА нападател е Краля на засадите! - 1
Снимка:

Желаният от ЦСКА нападател Милан Макарич е наречен Краля на засадата от медиите в Дания. През последния сезон сърбинът е попаднал 17 пъти в положение на засада, като е номер 1 по този показателн в датската страна заедно с Алън Соуза от Вейле.

Иначе през кампанията Макарич има 31 мача в първенството и още три за Купата на Дания с екипа на Олборг, като е реализирал 8 попадения в шампионата. Без съмнение най-силният му сезона е 2020/2021, когато с Радник Сурдулица вкара 25 гола и става голмайстор на първенството.

Той е играл още за Раднички, Бачка, Спартак Суботица, Войводина Нови Сад, Пролетер и босненския Звезда 09. В елита на Сърбия е реализирал общо 48 попадения, пише "Мач Телеграф".

Макарич е считан за сигурно ново попълнение на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 3 Отговор
    цска ФАЛИРА.
  • 2 ЦСКА София

    1 1 Отговор
    Няма значение, важното е да дупчи сините и със съдийският и слугинаж, помощ от перуката, помощ от Киро домуза и от къде ли още не за обора на наркоманите леWCки