Last news in Fakti

10 Юни, 2022 11:30 1 141 2

Децата в Академия ЦСКА ще правят специални тестове

  • академия-
  • цска-
  • футбол

Нововъведението ще се прилага от новия футболен сезон 2022/2023 година

Децата в Академия ЦСКА ще правят специални тестове - 1

Всички деца в Академия ЦСКА ще правят специални тестове, които ще следят стриктно тяхното футболно развитие. Нововъведението ще се прилага от новия футболен сезон 2022/2023 година, информираха от клуба.

По подобие на най-реномираните детско-юношески школи в Европа от съвсем скоро и младите армейци няколко пъти в годината, през определен времеви интервал, ще бъдат подлагани на тестове за проверка на различни техни спортно-технически качества като сила, техника, бързина, експлозивност и т.н. Целта е да се проследи много по-детайлно и обективно развитието на всеки един млад играч, пише клубният сайт на "червените".

Съобразно резултатите и показателите на отделните футболисти, те ще получават задачи за допълнителна индивидуална работа върху даден компонент от играта, за да може всеки да развие максимално добре своя потенциал и да има възможност по-бързо и лесно да се подготви за мъжкия отбор.

Тестовете за бързина и техника ще се засичат с модерни тайминг системи с фотоклетки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    3 0 Отговор
    А казарма ще ходят ли или като днешните армейци ще гледат калашника като "голям камък"?
  • 2 екваториален гвинеец

    1 1 Отговор
    Излишно ще харчите пари, защото в мъжкия отбор, както винаги ще играят африканци.