Last news in Fakti

10 Юни, 2022 13:16 1 702 2

В Турция: ЦСКА и Бешикташ се договориха за Жорди Кайседо

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • футбол-
  • бешикташ

Бешикташ са склонили да платят 4,5 милиона евро за еквадорския нападател, като се очаква турският клуб да преведе първоначално 2,7 милиона, а останалите 1,8 милиона на траншове до юни 2023 година

В Турция: ЦСКА и Бешикташ се договориха за Жорди Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е постигнал споразумение с Бешикташ за трансфера на голмайстора Жорди Кайседо, пише изданието sporx.com.

Според информацията, от Бешикташ са склонили да платят 4,5 милиона евро за еквадорския нападател, като се очаква турският клуб да преведе първоначално 2,7 милиона, а останалите 1,8 милиона на траншове до юни 2023 година.

Играчът се разбра за личните си условия още миналия месец, като според турската преса той ще подпише тригодишен договор с годишна заплата от 1 милион долара.

През изминалия сезон нападателят изигра 46 мача за ЦСКА, в които отбеляза 22 гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    4 1 Отговор
    Продавайте го, в Африка има по-важни и по евтини таланти от южноамериканеца! И ги продават на кило! Все ще намерите някоя черна перла да излезе мастор и да го продадете в Анадола на хубава цена! Кадъните откачат за такива голями матори!
  • 2 Габриела

    3 2 Отговор
    от Герена след 5 години дано и вие продадете някой за 4.5 000 000 евраци дайй боже ама на дали