Last news in Fakti

10 Юни, 2022 13:50 4 221 21

Шеф в Локо Сф: И Исус Христос не може нищо да направи в тази бананова република

  • локомотив софия-
  • георг василев-
  • футбол-
  • бфс-
  • стадиони

Обвиняваме БФС и собствениците на клубове, че не правят стадиони, ама не е тяхна работа да правят стадиони, които са държавна собственост!

Шеф в Локо Сф: И Исус Христос не може нищо да направи в тази бананова република - 1
Снимка:

Спортният директор на Локомотив (София) Георг Василев написа силен коментар във "Фейсбук" след поредния катастрофален мач на националите ни по футбол - равенството 1:1 с Гибралтар.

Ето какво публикува Георг Василев:

"Добре, как в тази държава всеки разбира от футбол и политика бе, м…а му д..а!

Чета всякакви мнения на хора, които не са се събличали по физическо, как виновно е само БФС и собствениците на клубове, защото са били некъдърници!

Хубаво, Ок, ама защо обвиняваме само БФС и собствениците на клубове, че си дават парите да я има все още тая простотия Българския футбол!

Обвиняваме БФС и собствениците на клубове, че не правят стадиони, ама не е тяхна работа да правят стадиони, които са държавна собственост!

По тая логика, защо БФС не оправи и пътищата в България!
Баща ми е много прав, че държи вече рекорд на Гинес по тъпотия, защото прави осветление.

Тази държава на стадион "Локомотив" не е забила един пирон от 30 години и повече насам!

Локомотив София плати 323 000 лева нето не на БФС, а на държавата за наем на "Васил Левски"!

Да открехна малко вратата и за нашите фенове, които 7 години си дрънкат глупости, че БФС ни е извадило, а истината е, че не ни извади БФС, а ни извади НАП заради неплатени задължения, които бяха трупани с години, а някой други си кретат без да плащат на абсолютно никой до ден днешен!

В 1600 училища в България само в 400 от тях има салон за физическо възпитание, и то какви?

Федерацията по щанги няма пари да отиде на лагер в Гърция! Националните ни спортисти не са взимали още заплата за 2022 година!

Няма смисъл да обяснявам в каква бананова република живеем!

Не Бербатов да стане президент на БФС, а и Исус Христос да стане, няма какво да се случи като държавата не я интересува спорта!

Преди няколко дни Унгария победи звездите на Англия с 1:0,ама в Унгария Виктор Орбан дава 500 000 милиона за спорт на година и построи сумати стадиони и бази!".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така ли?

    21 15 Отговор
    Безбожник! Лигав младок, който разчита на собствените си силички, а те не достигат и затова после идват слъзливите обяснения: и аз не мога, но и Господ не може?! С кого се мериш, бе?

    Коментиран от #5, #18

  • 2 щом не

    20 0 Отговор
    можем да бием едни северомакедонци... и дяволът да дойде, файда няма.
    амин за футбола в Б-я
  • 3 бат' Тонка

    22 11 Отговор
    Какви глупости плямта това момче не е истина. Да не би в Африка, Бразилия, Аржентина и т.н. да има много хубави условия за футбол? Според мен проблема е в самото поколение.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 7 Отговор
    Не дрьььнкайте глупОООсти!Единственно Исус Христосможе ВСИчко!!!Ако бяхте написали:САМО ИСУС Христос,МОЖЕ....Щях да кажа ,Браво този не е младеж......Иди...оти!
  • 5 Недей само заглавие и снимка да гледаш

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Така ли?":

    Прочети човека какво е казал. Все пак ври и кипи в тази област. Истината, е че БГ се управлява от 30г.от престъпни продажници,които трябва вместо да седят в Парламента, да излежава доживотни присъди за национално предателство.

    Коментиран от #6

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Недей само заглавие и снимка да гледаш":

    Когато прочетеш такава ,простотия за заглавие не ти трябва да се взираш по нататък!Всичко ви е трагично бг !успяхте и шахмата за тези "Демо" години да покварите!
  • 7 Истината

    13 3 Отговор
    Казва момчето ама тук само се краде и по- лошо сме от бананова република , мафиотска република сме !
  • 8 Факт

    18 0 Отговор
    Докато престъпните елементи не бъдат осъдени и приведени в ЦСЗ тази държава няма да върви наникъде !
  • 9 по-полека

    16 5 Отговор
    хаха малкия крадец се изаак..а, че кой управлява футбола сумати години? пияната точилка и далавераджиите от изпълкома. Рибата се вмирисва от към главата. Питай Коце Маца и Дан Тан....А това, че баща ти е пооткраднал парици и ги препира през футбола е ясно.
  • 10 Министър

    4 3 Отговор
    Нали министърът на Г Ганчев щеше да строи нов национален стадион? Това беше записано точка 1 в програмата. Накрая още мястото незнаят къде ще е камо ли проект да правят. Министърът единствено го интересува да изпълни последното желание на Г Ганчев.
  • 11 Тома

    10 6 Отговор
    Моето момче бати ти бойко построи във всяко село стадиони за по 5 милиона лв да пасат кравите и овцете.Вие подкрепихте перуката за президент на бфс защото той да ви праща съдии да свирят за вас.А всички собственици на клубове при нас са перачи на пари.Че малко по скромно
  • 12 така ли

    4 4 Отговор
    Яж банани тогава и си трай!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Никой

    10 2 Отговор
    След като сте големи футболни " босове " купете частен терен постройте сами стадион и си ряпайте топката . След като сте взели под наем стадиона и подписали договор с държавата , че ще го стопанисвате и грижите за него ,държавата ли да ви плаща ремонтите. Ти за пазарна икономика чувал ли си ? Плащаш ползваш . Комунизма свърши човече, твоят баща го погреба защото не му вършеше работа.Искаше да е капиталист и да печели пари.

    Коментиран от #17

  • 15 Бай Онзи

    5 2 Отговор
    Виж кво бе па ук , обвиняваме во значивост и по важност (на вината)! 1.бфс ! 2 клубовете ! 3.съдиите ! Рибата се вмирисва от изпълкома на бфс , м...му д. е.а ! Като си галош не се обаждай !!!
  • 16 Натопорен Батко

    10 2 Отговор
    Защо пияната перука още не е излязъл със становище колко е възмутен след този мач??? (Както след пердаха от Грузия) ? Всъщност защо не подава оставка е реалното питане ???
  • 17 Паляк

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Никой":

    Само ти не си разбрал, че не могат да ползват стадиона в Надежда защото няма лиценз и затова играят на Васил Левски😊 Ти от Марс ли падаш?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Алито от София

    1 1 Отговор
    Ама защо чак сега се сещаш бе пич, до сега къде беше кога баща ти взе локото а Кралев бе спортен министър, защо и той не се нагласи като крушарски Бойко да му пусне някой друго милионче, а сега ревеш като циганче пред кибапчийница, не може да окрадеш държавата до шушка и да критикуваш следващите министри че не дават пари, а и с перуката сте много близки, и той може да ви уреди, все пак Бойко има още думата в БФС, жалко за локото, само мушенници го ръководят