Last news in Fakti

20 Юни, 2022 15:33 2 451 1

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол на боксовия ринг (ВИДЕО)

  • майк тайсън-
  • джейк пол-
  • бокс

Младият шоумен споделя, че двамата са стигнали до споразумение

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол на боксовия ринг (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Майк Тайсън и Джейк Пол ще вземат участие в поредната боксова демонстрация, след като двамата са се разбрали за мач по-късно тази година. Или поне това твърди младият шоумен в социалните мрежи.

Благодаря на великия Майк Тайсън за уважението и възможността. Нека реализираме това тази година“, написа Пол в Twitter.

По-рано „Железния Майк“ бе запитан от Джими Кимъл дали би се изправил на ринга срещу набиращия все по-голяма популярност инфлуенсър, превърнал се в боксьор. Той потвърди, че възможността е интересна и си струва да се обмисли.

Джейк Пол междувременно вече има 5 победи от 5 мача на професионалния ринг и все повече бойци започват да го приемат на сериозно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Тоя келеш, що не вземе да се бие с Уайлдър и той вече е пенсионер?