Last news in Fakti

25 Юни, 2022 18:08 1 804 2

Мане: Когато играя, никой в Сенегал не работи

  • садио мане-
  • сенегал-
  • байерн мюнхен-
  • байерн

Договорът на Мане с баварците е до 2025 година

Мане: Когато играя, никой в Сенегал не работи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новото попълнение на Байерн Мюнхен Садио Мане разказа колко популярен е в родината си Сенегал. В интервю за сайта на баварците футболистът разкри и голямата си мечта в момента.

"Когато играя, никой в Сенегал не работи този ден. Това е като празник. Всички ме гледат по телевизията. Същото ще бъде и сега, докато съм в Мюнхен, когато Байерн ще играе, никой няма да работи в Сенегал. Моята мечта в момента е да спечеля всеки възможен трофей с Байерн. Това наистина искам най-много от всичко", каза Мане, цитиран от пресслужбата на германския отбор.

Договорът на Мане с баварците е до 2025 година. Сенегалецът игра в Ливърпул от 2016 година, като през изминалия сезон отбеляза 23 гола и направи 5 асистенции в 51 мача за отбора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А тук

    6 3 Отговор
    БФС не работи. Правителствата от 30 - на години не работят, ама казината работят,бързи ,бавни и всякакви кредити работят ,заложни къщи работят. По време на пандемията реклама само на кредит до кредита Липсва ми Боко да излезе наперен по телевизора и каже - тук дадах сто милиона ,там 200 и да обясни сърдито как хубаво живеем...
  • 2 Читател

    8 2 Отговор
    Добър нападател и скромен човек в личния си живот, успех желая момче