18 Юни, 2022 11:33 3 200 0

Спортният директор на Байерн потвърди новината за Садио Мане

  • садио мане-
  • байерн мюнхен-
  • ливърпул

Сенегалецът се очаква скоро да подпише с „баварците“

Спортният директор на Байерн потвърди новината за Садио Мане - 1
Снимка: БГНЕС

Хасан Салихамиджич обяви трансфера на Садио Мане в Байерн Мюнхен пред германското издание Bild, въпреки че новината все още не е официално потвърдена на страницата на клуба.

Рядко спортен директор на „баварците“ си позволява да коментира публично трансферите преди те да са станали факт, но напрежението около боса е огромно в изминалата година и той изглежда търси начин, за да се хареса повече на феновете.

Междувременно се твърди, че Мане ще струва само €32 млн. с оглед изтичащия му договор с Ливърпул. Той би следвало да подпише контракт за 3 години.

Очакваме все пак новината да бъде официално потвърдена, защото в света на професионалния футбол има безброй примери, в които играчите променят решенията си в последния момент.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА