Last news in Fakti

27 Юни, 2022 10:36 962 2

Бъдещето на Кайседо става ясно в сряда

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • футбол-
  • бешикташ-
  • фенербахче

От вчера Жорди Кайседо тренира със съотборниците си от ЦСКА в Австрия

Бъдещето на Кайседо става ясно в сряда - 1
Снимка: БГНЕС

Един от шефовете на ЦСКА - Филип Филипов коментира бъдещето на Жорди Кайседо. Нападателят си навлече гнева на "червените" с огромното закъснение, с което се присъедини към лагера на тима в Австрия.

"В сряда, когато отборът се прибира в България, ще решаваме какво ще правим с него. Тогава ще има повече подробности и яснота около Жорди", лаконичен бе Филипов пред "Мач Телеграф".

Кайседо имаше ангажименти с националния отбор на Еквадор, а след това се оправда със загубен бажат по летищата на път за София. От вчера той тренира със съотборниците си от ЦСКА в Австрия. Интерес към него има от турските грандове Бешикташ и Фенербахче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг Клоунадa 🤡🏴🌚

    2 0 Отговор
    Закривай...само пари арчат, да идват юношите и чао, Гриша, чао
  • 2 111

    2 0 Отговор
    Абе, махайте го тоя, бе! Такова леке не е за червения отбор! Откакто започнаха да събират такива пеперуди в отбора няма нито дух, нито мотивация, нито игра, нито резултати. Стоилов в Левски е в пъти по-ориентиран за това, какви хора са му нужни. Както и Илиян Илиев. А те са - бойци, които дори да нямат свръхкачества, се раздават докрай. А Ганчев събра бивши играчи, добри за нашите стандарти, но пълни непукисти с големи заплати. На тях не им дреме за отбора, щом си получават заплатите, каквито за подобна продукция едва ли биха помирисали на друго място.