Last news in Fakti

30 Юни, 2022 15:00 1 071 2

COVID-19 спря още един тенисист на Уимбълдън

  • роберто баутиста-агут-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • covid-19

Испанецът става третият значим тенисист, който е заразен в вируса след Матео Беретини и Марин Чилич

COVID-19 спря още един тенисист на Уимбълдън  - 1
Снимка: БГНЕС

Роберто Баутиста-Агут също бе принуден да се откаже преждевременно от участие в "Уимбълдън", след като даде положителен тест за коронавирус. Това съобщи самият той в социалните мрежи.

Испанецът става третият значим тенисист, който е заразен в вируса след Матео Беретини и Марин Чилич.

"Днес съобщих на организаторите за моето оттегляне. С позитивен тест съм за КОВИД-19. За щастие, симптомите не са тежки, но това е най-доброто решение. Благодаря ви за подкрепата. Надявам се да се видим скоро", написа Баутиста-Агут, който бе поставен под номер 17 в схемата на турнира.

Испанецът трябваше да играе срещу колумбиеца Даниел Галан, който се класира автоматично за следващия кръг.

Роберто Баутиста-Агут бе в отлична форма, като само преди броени дни достигна до финала на турнира в Майорка и отстъпи трудно след трисетова борба на гърка Стефанос Циципас.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министър на магията

    6 0 Отговор
    И тоя ВАСИНИРАН ХА ХА ХА ХА ХА това е някаква ужасна Гротеска в която участваме и никой не смее да каже ,че някой е гол.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.