Last news in Fakti

3 Юли, 2022 17:35 3 303 4

Гран При на Великобритания започна с много голям инцидент

  • гранд при на великобритания-
  • формула 1-
  • red bull-
  • ferrari

На пистата се появи линейка, като в тези минути не бяха показвани кадри от колата на Джоу, което може да ни наведе на мисълта, че китаецът може да е пострадал сериозно

Гран При на Великобритания започна с много голям инцидент - 1
Снимка: БГНЕС

Гран При на Великобритания е десетият кръг за сезон 2022 във Формула 1, а на „Силвърстоун“ се очаква ново бляскаво състезание между пилотите на Ferrari и Red Bull.

Надпреварата започна с много голям инцидент в среданата част на класирането. В него бяха замесени Естебан Окон, Гуани Джоу, Джордж Ръсел и Алекс Албън. Веднага след този инцидент бяха развяти червени флагове, съответно състезанието беше спряно.

Гран При на Великобритания започна с много голям инцидент
Снимка: БГНЕС

На пистата се появи линейка, като в тези минути не бяха показвани кадри от колата на Джоу, което може да ни наведе на мисълта, че китаецът може да е пострадал сериозно. След известна пауза се появиха успокоителни вести, че пилотът е в съзнание и бива откарван до най-близкия медицински център.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На Джамбaза брат му

    5 1 Отговор
    Гледах Диема по Булсатком и мога да кажа, че дори нямаше старт, а за инцидент само се говори.
  • 2 Калитко

    0 1 Отговор
    Тез се грухат кат перничани със врачани на Южната дъга у шопско. Било високо технологичен спорт!? Шофирането не е детска игра и с рогЪ на пред не става, щото боли.
  • 3 случаен

    0 0 Отговор
    тези няма ли да ги забранят вече,стига са замърсявали

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.