28 Юни, 2022 13:57 907 3

Mercedes: Автомобилът ни определено става все по-добър

  • mercedes-
  • формула 1-
  • спорт-
  • джеймс алисън

Това мнение изрази техническият директор в отбора Джеймс Алисън в интервю за Скай Спортс

Mercedes: Автомобилът ни определено става все по-добър - 1
Снимка: БГНЕС

В Mercedes са умерени оптимисти за Гран при на Великобритания от Формула 1, тъй като състезателният автомобил със сигурност става все по-добър. Това мнение изрази техническият директор в отбора Джеймс Алисън в интервю за Скай Спортс.

Сезонът до момента е тежък за отбора на Мерцедес, който има 116 точки и е трети при конструкторите. Джордж Ръсъл се представя сравнително добре и е четвърти в класирането при пилотите със 111 точки, но седемкратният световен шампион Люис Хамилтън е едва шести.

"Хората в завода не смеят да го кажат, но сме умерени оптимисти, че ще направим по-добър уикенд от тези, които имахме напоследък. Мисля, че някои от характеристиките на пистата ще паснат на болида, но едва ли ще имаме шанс да спечелим. Очаквам по-добри резултати в бързите завои и също така очаквам да бъдем по-голяма конкуренция на останалите. Ако пък Red Bull изпитат затруднения, знае ли човек? Лично аз се надявам да направим силен уикенд", заяви той.

Запитан дали евентуална победа на Силвърстоун този сезон ще бъде емоционална, Алисън отговори: "Абсолютно! Аз лично ще плача. Ще бъде страхотно и стискам палци да се представим добре. Автомобилът ни определено става все по-добър".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахах

    0 0 Отговор
    Нелсън Пике пак се е олял, но е натиснал спирачката на време. Можеше и още неща да накаканижи и да допълни с португаалското виаду.
  • 3 Митко

    1 0 Отговор
    Докато стане колата, ще свърши сезона. Лулу пак ще плаче.