28 Юни, 2022 14:14 1 165 1

И пилот на McLaren ще работи по сериал на Netflix за Формула 1

  • mclaren-
  • дениъл рикардо-
  • формула 1-
  • netflix-
  • drive to survive

Рикардо ще е изпълнителен продуцент на сериала, а още информация за проекта се очаква да се появи в дните на Гран При на Великобритания този уикенд

И пилот на McLaren ще работи по сериал на Netflix за Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Успехът на документалната поредица на Netflix за Формула 1 Drive to Survive е сред най-добрите новини за световния шампионат в последните няколко години и точно този сериал спомогна много за популяризирането на спорта в Северна Америка. И този успех се оказа заразителен.

В началото на юни Apple Studios откупи правата за филм за Формула 1, като в главната роля ще е холивудската звезда Брад Пит, а сред продуцентите на лентата е 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън.

Сега в ролята на продуцент ще влезе и пилотът на McLaren Дениъл Рикардо. Според The Hollywood Reporter, в Холивуд се подготвя още един сериал за Формула 1, дело на компаниите Temple Hill и Lionsgate TV, които все още набират сценаристи за бъдещата поредица. Тя ще се излъчва стрийминг платформата Hulu, която принадлежи на Disney.

Точно в този проект участва Рикардо - той ще е изпълнителен продуцент на сериала, а още информация за проекта се очаква да се появи в дните на Гран При на Великобритания този уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хах

    0 0 Отговор
    Избяга от Рено и отиде в Макларън дето не може да вземе 1 точка.