Last news in Fakti

16 Юли, 2022 08:20 3 057 3

Сделката е факт: Левандовски вече е футболист на Барселона

  • байерн мюнхен-
  • роберт левандовски-
  • барселона-
  • футбол

"Лос кулес" ще платят общо 50 млн. евро за стрелеца - 45 фиксирана сума, плюс 5  милиона под формата на бонуси

Сделката е факт: Левандовски вече е футболист на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, преминава в Барселона. Тежките и мъчителни преговори между двата гранда са били финализирани късно вечерта, според трансферните експерти Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо.

Полякът няма да присъства на представянето на баварците за новия сезон и ще лети за каталунската столица. "Лос кулес" ще платят общо 50 млн. евро за стрелеца - 45 фиксирана сума, плюс 5 милиона под формата на бонуси.

Договорът на поляка с испанския гранд ще е за четири години. Каталунците ще платят 45 млн. евро и още под формата на бонуси за голмайстора.

В последните седмици от "блаугранас" търсеха всевъзможни начини начин да се разберат с германския клуб. В това време от Челси и Парин Сен Жермен са направили опит да влязат в преговори с тарана, но безуспешни. Полякът е бил категоричен, че единственото му желание е да заиграе в пекратния европейски клубен първенец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обективен

    3 0 Отговор
    Лошо няма, но 4 годишен договор за футболист на тази възраст е пълна олигофрения. 1, макс 2...после все контузен!