Last news in Fakti

20 Юли, 2022 12:12 1 097 1

Григор Димитров ще бъде една от многото звезди на турнира в Синсинати

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • синсинати

Българинът спечели турнира през 2017 година, като на финала победи австралиеца Ник Кирьос

Григор Димитров ще бъде една от многото звезди на турнира в Синсинати - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще бъде една от многото звезди на турнира по тенис от сериите "Мастърс" 1000 в Синсинати, обявиха организаторите на надпреварата, която ще се проведе от 13 до 21 август.

Българинът спечели турнира през 2017 година, като на финала победи австралиеца Ник Кирьос.

В турнира се очаква да играят и носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал и шампионът от 21 турнира от Шлема Новак Джокович. През миналата година двамата пропуснаха състезанието по различни причини.

Германецът Александър Зверев, който не игра на "Уимбълдън" заради травма в глезена, също се очаква да участва в Синсината, където има да защитава титла от миналия сезон. Водачът в световната ранглиста и шампион за 2020 година също ще участва.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Астроном

    2 0 Отговор
    Павкааа...трябвало е да уточниш в заглавието : "Една от ПАДАЩИТЕ звезди..." .Ейй, веднъж да пишеш нещо за спорта ...ама явно не ти се получава .