Last news in Fakti

21 Юли, 2022 10:27 11 753 14

Двукратен шампион се удави пред погледа на своята съпруга и дъщеря

  • бодибилдинг-
  • шампион-
  • спорт-
  • удавяне

Името на жертвата е Роберт и е двукратен шампион на Словакия по бодибилдинг

Двукратен шампион се удави пред погледа на своята съпруга и дъщеря - 1

27-годишен мъж се удави пред погледа са своята съпруга и дъщеря си, докато спасяваше своя доведен син Влади. Името на жертвата е Роберт и е двукратен шампион на Словакия по бодибилдинг.

Той завел семейството си на почивка на язовира Тепли върх, където се случил фаталният инцидент. Роберт и 10-годишния Влади навлезли във водата с модерния през последните години падълборд. Когато били в средата на язовира, момчето се подхлъзнало и паднало във водата.

Културистът моментално скочил след детето и успял да го спаси от удавяне. Самият той обаче нямал сили да се пребори за собствения си живот и се удавил. Всичко станало пред очите на неговата съпруга Лучия и малката им дъщеря Наталка.

Според информациите, служителите на водния басейн са се хвърлили да спасяван Роберт, но когато достигнали до него, той вече бил потънал. На малкия Влади е оказана първа помощ. Започнато е издирване на тялото на културиста, което е открито по-късно вечерта.

Роберт и Влади са били без задължителните спасителни жилетки, които са им били дадени при наемането на падълбордите.

Двукратен шампион се удави пред погледа на своята съпруга и дъщеря


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    50 0 Отговор
    "Роберт и Влади са били без задължителните спасителни жилетки, които са им били дадени при наемането на падълбордите."
    Няма какво повече да се коментира.
  • 4 малшанс

    15 3 Отговор
    Как не се е надул- щял е да стои барем час над водата.
  • 5 Механик

    14 5 Отговор
    как може да пишете такива новини? Тоя изобщо не е познат в БГ. Демек няма сензация. Още повече, че бил шампион?! Ама по боди билдинг, което не го прави непотопяем. Дори не е бил шампион по плуване, че да има все пак някаква интрига.
    Казано инак, новината ви не е интересна тука, освен това дори не е "жълта", понеже няма интрига.
  • 6 Тиквата

    4 3 Отговор
    Пишете го преял със сурово тесто.
  • 7 Ицо

    17 0 Отговор
    Не се научиха, че не е достатъчно само да можеш да плуваш, за да се мислиш за воден спасител. Без допълнителни помощни средства ( пояс, буй, подсигурително въже и др.) , подобен подвиг е равносилен на самоубийство.

    Коментиран от #8

  • 8 Тост

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ицо":

    Заради детето си един родител се хвърля и не мисли за връщане!

    Коментиран от #12

  • 9 дрт прч

    12 1 Отговор
    ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА. ПОСТЪПИЛ Е ГЕРОЙСКИ И БЛИЗКИТЕ МУ ЩЕ ГО ПОМНЯТ КАТО ДОСТОЕН ЧОВЕК. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ

    Коментиран от #11

  • 10 Безотговорността води до трагедии.

    16 0 Отговор
    Няма значение колко добре можеш да плуваш. Влизаш ли в морето с джет/водно колело/каяк/падълборд и т.н., всеки трябва да носи жилетка. Във водата може да се случи всичко (схващане на мускул, слънчев удар, нокаут при падане...). Виждал съм много назобани хора, които си мислят, че като вдигат много килограми, значи могат да плуват много. Реалността е друга - големите мускули са голяма пречка за плуването (тежат много, изразходват много кислород, лесно се схващат...). Като прибавим и липсата на техника при плуването, рядко такива хора могат да изплуват повече от 200 метра, което за язовир/море/океан са недостатъчно.
  • 11 Самонадеян е бил, за да рискува не само

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "дрт прч":

    собствения си живот, но и този на доведения си син като влязат без задължителните спасителни жилетки. Не зная майката на детето как го е допуснала. Момченцето е спасено(и слава Богу, защото то няма никаква вина в случая). , но на висока цена. Хора, не бъдете самонадеяни и спазвайте правилата. И когато спортувате и когато шофирате. За да няма толкова много човешки трагедии.
  • 12 Ицо

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тост":

    Да беше помислил първо за безопастността му. Ако бяха със спасителни жилетки сега щеше да си пие бирата, а детето да подскача около него.

    Коментиран от #13

  • 13 Орденът на орисаните

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ицо":

    Едва ли бронежилетките биха ги спасили.
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Плуването в язовири и езера е рисково заради дихателен спазъм предизвикван от студената вода намираща се под горния тънък топъл слой!