Last news in Fakti

1 Август, 2022 07:59 3 030 0

Левандовски се върна в бившия си клуб Байерн в Мюнхен

  • роберт левандовски-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • сащ

Полякът е заминал за Германия веднага след завръщането на Барса от турнето в САЩ

Левандовски се върна в бившия си клуб Байерн в Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски се намира при бившия си клуб Байерн в Мюнхен. Полякът е заминал за Германия веднага след завръщането на Барса от турнето в САЩ. Футболистите на каталунския гранд бяха пуснати в почивка до 3 август и Лева ще използва възможността да се сбогува с доскорошните си съотборници. Освен това, той ще има среща с треньора Юлиан Нагелсман и спортния директор Хасан Салихамиджич.

Вероятно Левандовски ще се опита да изглади отношенията си с Байерн, след като между двете страни се създаде напрежение около трансфера му на “Камп Ноу”. Наскоро полският национал даде интервю, в което заяви, че шефовете на баварците са изговорили доста лъжи по негов адрес и са търсели аргументи, с които да обяснят пред феновете продажбата му.

Президентът на Байерн Херберт Хайнер коментира по темата: “Не разбирам защо Роберт отново извади тази тема на преден план. В крайна сметка всички получиха това, което искаха. Не трябва да забравяме, че той пръв направи нещата публични с изказванията си в края на миналия сезон”.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА