Last news in Fakti

1 Август, 2022 10:44 1 680 1

В Каталуния: Меси е все по-близо до завръщане в Барселона

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • псж

Мисля и се надявам, че историята на Лео Меси в Барса все още не е приключила, каза Лапорта

 В Каталуния: Меси е все по-близо до завръщане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на голямата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси отново е на дневен ред в световните спортни медии. Според информации от региона на Каталуния, аржентинецът може да е пред шокиращо завръщане в Барселона, като сделката изглежда „все по-вероятна“.

Наскоро президентът на „каталунците“ също коментира възможността за това седемкратният носител на „Златната топка“ да облече отново екипа на любимия си клуб.

„Мисля и се надявам, че историята на Лео Меси в Барса все още не е приключила. Смятам, че е наша отговорност да гарантираме, че тази история, която все още е отворена и не е завършена, ще има момент, в който ще се развие така, както трябваше, и че този път ще има много по-прекрасен край. Морално като президент на Барса мисля, че направих това, което трябваше. Но също така като президент на Барса и като човек смятам, че съм му задължен“, бяха думите на Лапорта.

Според френския вестник „L'Equipe“, нападателят не е бил разстроен, когато е чул, че Маурисио Почетино е уволнен от ПСЖ. Изданието твърди, че отношенията между Меси и бившият наставник на „шпорите“ далеч не са били перфектни.

В неделя вечерта ПСЖ спечелиха Суперкупата на Франция след успех с 4:0 над Нант в дебюта на Кристоф Галтие начело на парижани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Барса

    2 1 Отговор
    Меси предаде Барса и избяга в ПСЖ