Last news in Fakti

6 Август, 2022 21:43 1 517 1

Челси спечели на „Гудисън Парк“ в мач с почти 20 минути продължение

  • челси-
  • евертън

„Лондончани“ откриват сезона с точна дузпа на Жоржиньо

Челси спечели на „Гудисън Парк“ в мач с почти 20 минути продължение - 1
Снимка: БГНЕС

Евертън и Челси завършиха 0:1 в първия си мач за сезона, като срещата бе опорочена от няколко неприятни инцидента на и извън терена.

Първо Бен Годфри получи много тежка контузия и трябваше да излезе от терена на носилка още в началото на мача, а след това безредици на трибуните наложиха намесата на полицията и краткосрочното отлагане на мача. Това доведе общо до 18 минути продължение, от които реално се играха почти 20.

В последните секунди на първата част бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Бен Чилуел, а Жоржиньо се разписа от бялата точка, но без да прилага типичния си подскок в последната секунда, като така изненада Джордан Пикфорд.

Мачът бе белязан и от дебютите на Рахим Стърлинг и Марк Кукурея с екипа на „сините от Стамфорд Бридж“. Участието им обаче не се отличи с нещо по-специално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    мъка си беше, въпреки трите точки... дано се обиграят, че иначе ще бъде тегав сезон. хубавото, освен победата, е че пуля се издъниха. ;)