Last news in Fakti

11 Август, 2022 01:00 2 439 3

Реал Мадрид завоюва Суперкупата на Европа без особени усилия

  • реал мадрид-
  • айнтрахт франкфурт-
  • суперкупа на европа

„Кралския клуб“ вкара два гола на носителя на Лига Европа

Реал Мадрид завоюва Суперкупата на Европа без особени усилия - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид спечели с 2:0 финала за Суперкупата на Европа срещу Айнтрахт Франкфурт без да влага особени усилия.

„Белия балет“ с лекота достигаше до голови положения пред вратата на Кевин Трап, като единствено стражът на „орлите“ бе причината разликата да не бъде по-изразителна.

Давид Алаба и Карим Бензема вкараха двете попадения, а официален дебют за носителя на Шампионската лига записа Антонио Рюдигер, макар и от резервната скамейка.

Триумфът за „кралския клуб“ в турнира е пети в историята му, въпреки че има 14 трофея от най-престижния европейски клубен турнир. Причината е, че Суперкупата се организира едва от 1971 г. насам.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ел ГАЛАктикос

    1 3 Отговор
    По големо от Галактиката в нашата ГАЛАктика нема еПа нема Херкулес е изчистил Авгиевите Обори да са чисти Виметата на Кравите да в чисто Млякото ГАЛАта Сарайя
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор
    Купа между първенеца в "А" група и "Б" група 🤔🤔🤔🤔🤔