Last news in Fakti

20 Август, 2022 19:33 944 2

Челси скъса сезонната карта на свой фен зарад расистки обиди

  • расизъм-
  • челси-
  • тотнъм

Ръководството на „лондончани“ показва, че няма да толерира подобно поведение

Челси скъса сезонната карта на свой фен зарад расистки обиди - 1
Снимка: БГНЕС

Челси официално обяви, че е идентифицирал и отстранил свой привърженик от дербито с Тотнъм, който е отправил расистки скандирания към футболистите.

Сезонната карта на невъздържания запалянко е била отменена и той повече няма да стъпва на „Стамфорд Бридж“.

Междувременно в България се стигна до бой между фенове на ЦСКА по време на срещата с Базел в квалификациите за Лигата на конференциите, а клуба не предприемат никакви мерки, като дори бившият капитан на „армейците“ - Иван Бандаловски, оправда тези действия на ултрасите, като заяви, че в Сектор „Г“ трябва да ходят само крайни запалянковци, които са готови да се бият в името на отбора си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро

    0 0 Отговор
    Цял свят знае, че на българските стадиони всичко е позволено. Расизми и побоища има навсякъде, ала само тук минават без последствия. Даже самият собственик на клуба - Ганчев, е инициаторът. Едно голямо БРАВО за неговото спасение. Такова спасение и на най-големите си врагове да не пожелаваш. Но какво да очакваш от мутри.
  • 2 все пак

    1 0 Отговор
    Футболът остана едно от малкото места, където легално можеш да си купиш не гър.