Last news in Fakti

20 Август, 2022 18:31 1 468 2

Илия Груев донесе късмет на Вердер при шокиращ обрат срещу Борусия Дортмунд

  • борусия дортмунд-
  • вердер бремен-
  • илия груев

Младият българин влезе от резервната скамейка в последните минути на мача

Илия Груев донесе късмет на Вердер при шокиращ обрат срещу Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд допусна един от най-шокиращите обрати в съвременната си история при домакинството на Вердер Бремен, тъй като изгубиха с 2:3 след голове за гостите след 89'.

Юлиан Бранд изненада с изпълнението си в добавеното време на първата част, стреляйки от дистанция, а в средата на второто полувреме Рафаел Герейро може би смяташе, че е подсигурил трите точки за „жълто-черните“.

Илия Груев обаче влезе от резервната скамейка в 81' и макар да нямаше пряко участие в обрата, той донесе късмет на „бременските музиканти“ и ги вдъхнови за невероятния им обрат.

Лий Бюканън върна надеждите за гостуващата агитка в 89', а в 93' Никлас Шмид изравни, за да може в 95' Оливер Бърг да вкара за крайното 2:3.

Това със сигурност ще е тежък удар по шампионските амбиции за Борусия, защото подобни обрати имат своя негативен ефект поне няколко седмици, докато за Вердер емоцията би могла да се окаже от безценна полза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихи

    7 1 Отговор
    Груев не пипнал топката, ама донесъл късмет. Ама, че работа...
  • 2 Аз гледах мача

    5 2 Отговор
    Пипна я един път, върна назад!