Last news in Fakti

22 Август, 2022 12:00 1 159 0

Фирмино: Кризата в Манчестър Юнайтед няма да играе за Ливърпул в дербито

  • роберто фирмино-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • футбол

“Червените дяволи” загубиха първите си два мача в Англия и не само е на дъното в класирането, а и e отбелязал едва един гол

Фирмино: Кризата в Манчестър Юнайтед няма да играе за Ливърпул в дербито - 1
Снимка: БГНЕС

Този мач винаги е бил много голям и е нормално преди него да се говори много за двата отбора

Неволите в отбора на Манчестър Юнайтед от началото на сезона в първенство то няма да помогнат по никакъв начин на Ливърпул в предстоящия двубой между двата отбора, сигурен е нападателят на вицешампионите Роберто Фирмино. “Червените дяволи” загубиха първите си два мача в Англия и не само е на дъното в класирането, а и e отбелязал едва един гол. Мърсисйдци обаче също не правят желания старт, след като отборът на Юрген Клоп потегли с две равенства.

"Не ме интересува дали наша победа ще ги тласне съвсем в криза, просто искам трите точки. Този мач винаги е бил много голям и е нормално преди него да се говори много за двата отбора. Да играеш там обаче е трудно и аз знам, че феновете са доволни само на успех срещу големия враг. Победата ни е нужна и важна, тъй като ще ни бъде първа за сезона. Това и други неща ни мотивират силно. Не започнахме така, както ни се искаше, но това са само два мача. Спокойни сме и знаем на какво сме способни, за да държим разликата с лидерите минимална. Наясно сме, че имаме много силен отбор, а до края остават 36 кръга”, коментира Фирмино преди двубоя.

Бразилският национал може да излезе като титуляр на "Олд Трафорд", след като новото попълнение Дарвин Нунес получи червен картон в предния кръг на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА