Last news in Fakti

23 Август, 2022 10:10 1 510 2

Ерик тен Хаг: Това е само началото

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • футбол

Можем да играем с много повече хладнокръвие и повече опасност

Ерик тен Хаг: Това е само началото - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, не скри задоволството си след успеха над Ливърпул с 2:1 на „Олд Трафорд”. Нидерландецът отсече след мача, че това е само началото за неговия тим, който стартира кошмарно сезона със загуби от Брайтън и Брентфорд.

С голове на Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, „червените дяволи” си осигуриха първа победа под ръководството на Тен Хаг. Голът за гостите вкара Мохамед Салах.

„Можем да говорим за тактика, но в крайна сметка всичко опира до отношението на играчите в мача. Имаше комуникация и борбен дух. Исках от тях различен подход и различно отношение и те точно това направиха. Това е само началото. Можем да играем с много повече хладнокръвие и повече опасност. Бяхме отбор и показахме добър дух – това видяхме днес”, коментира Тен Хаг.

„Щастлив съм, че Рашфорд и Санчо вкараха головете. Фернандеш пое отговорност, а капитанската лента му вдъхна увереност. С Варан показаха лидерство. Те направиха голямата разлика, но не става дума само за тях. Трябват ни повече лидери. Когато искаш да печелиш ти трябват лидери и дух, който показахме днес. Днес представянето ми хареса, но трябва да го показваме във всеки мач, а не само срещу Ливърпул.Всеки един мач във Висшата лига е труден. Имам отбор и трябва да го използвам. Имаме да изиграем 50-60 мача и ще избираме състава за всеки един. Не трябва да споменавам Магуайър и Роналдо – те са страхотни играчи и ще имат своята роля в бъдеще. Имаме точните играчи, убеден съм. Прозорецът не е затворил още. Имаме нужда от достатъчен брой играчи и качество също”, каза още нидерландецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гацо Бацов

    7 0 Отговор
    Давай Ерик. Само внимавай Лийдс да не ви пише 6-ца