Last news in Fakti

23 Август, 2022 11:23 1 380 1

Играчите на ЦСКА получиха 300 хил. лева, чака ги милион?

  • цска-
  • футбол-
  • премия

Те заслужиха бонуса с отстраняването на Македония Гьорче Петров и Сейнт Патрикс Атлетик във втория и третия предварителен кръг на надпреварата

Играчите на ЦСКА получиха 300 хил. лева, чака ги милион? - 1
Снимка: Cska.bg

В навечерието на реванша с Базел ръководството на ЦСКА изплати отборната премия в размер на 300 000 лева, която футболистите заработиха с класирането си за плейофната фаза на Лигата на конференциите.

Те заслужиха бонуса с отстраняването на Македония Гьорче Петров и Сейнт Патрикс Атлетик във втория и третия предварителен кръг на надпреварата.

В четвъртък футболистите на ЦСКА ще играят за отборна премия от 1 милион лева. Бонусът е същият като този, обявен и заработен от състезателите през миналата година. Сега играчите на "червените" могат да си поделят същата сума, ако отстранят Базел.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про100 100

    0 0 Отговор
    Е сега ще ги видим срещу "великия" отбор Базел. 😆😆😆