Last news in Fakti

23 Август, 2022 14:00 1 693 5

Вижте едно от най-емоционалните нахлувания на терена (ВИДЕО)

  • футбол-
  • бока хуниорс-
  • дефенса

Моментът беше изключително специален и никой от стюардите даже не си помисли да го прекъсне

Вижте едно от най-емоционалните нахлувания на терена (ВИДЕО) - 1

Едно от най-емоционалните нахлувания на терена се случи по време на мач от аржентинското първенство, между отборите на Дефенса и Бока Хуниорс.

Свикнали сме да не обръщаме кой знае какво внимание в случаите, когато фен прескочи огражденията и нахлуе на терена. Обикновено стюардите се справят бързо със ситуацията.

Домакините удържаха именития си съперник до последно, но в добавеното време на срещата, секунди преди последния съдийски сигнал, нападателят на Бока Луис Васкес стреля точно и донесе победата на отбора си.

Вратарят на Дефенса Есикиел Унсейн прие това тежко и падна на колене, и се просълзи. Изненадващо млад фен нахлу на терена, изтича до него и му даде единственото нужно нещо в подобен тежък момент, а именно прегръдка.

Моментът беше изключително специален и никой от стюардите даже не си помисли да го прекъсне. След мача момчето беше идентифицирано, то е 12-годишно хлапе, доведено на мача от баща си. Момчето е голям фен на Унсейн и е излъгало баща си, че отива до тоалетна, но вместо това е отишъл да утеши любимия си играч.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лапето от Люлин

    9 4 Отговор
    Аз така занесох на Ники тарелка кюфтета след мача с хамрун да го утеша!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ФЕРГЮСЪН !!

    13 0 Отговор
    РЕСПЕКТ !!Това не се вижда всеки ден , а за първи път !!
  • 4 Ники чука

    1 0 Отговор
    И АЗ ТАКА ПРЕГЪРНАХ НИКИ СЛЕД МАЧА С ХАМРУН

    Коментиран от #5

  • 5 Дядо ви Курти от село Пиперково

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ники чука":

    Ники Михайлов -Перуков,е легенда от световна величина....ШЕГУВАМ СЕ РАЗБИРА СЕ....