Last news in Fakti

24 Август, 2022 14:45 1 710 3

Роналдо и Меси може да подновят съперничеството си във Франция

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • олимпик марсилия-
  • псж-
  • лига 1-
  • лионел меси-
  • футбол

Има голяма вероятност Кристиано да премине в Олимпик Марсилия

Роналдо и Меси може да подновят съперничеството си във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед продължава да държи всички в неизвестност относно бъдещето си. Не е тайна, че португалецът иска да напусне „червените дяволи“, за да играе в Шампионската лига. По-рано това лято имаше спекулации, че той може да се събере с най-големия си опонент - Лионел Меси, в Пари Сен Жермен. Френският шампион обаче отхвърли възможността да събере двамата най-велики футболисти на нашето време.

Двамата обаче може да подновят съперничеството си, както в Ла Лига, но този път във френската Лига 1. Според последните информации, има голяма вероятност 37-годишният Кристиано да премине в друг местен гранд, а именно Олимпик Марсилия. За това призна лично легендата на марсилци Жан-Шарл де Боно.

„В момента правим сериозно проучване, за да разберем какви финансови активи може да ни донесе привличането на Роналдо. ПСЖ подходи по същия начин при трансфера на Меси. Кристиано има много спонсори по цял свят и има голяма вероятност част от тях да подпишат рекламни договори и с нашия клуб“, заяви Боно пред клубната телевизия.

Олимпик Марсилия може да предложи на петкратния носител на „Златната топка“ участие в груповата фаза на Шампионската лига, за разлика от Манчестър Юнайтед, който ще играе в Лига Европа.

Настоящият договор на португалският национал е до следващото лято. Той остана резерва при победата с 2:1 над Ливърпул в понеделник и се появи в игра едва в 86-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    2 2 Отговор
    Тоя е на пенсия , никой няма да го купи в Европа.
  • 2 Буха ха

    8 1 Отговор
    Сделката няма нищо общо с футбола. Проучват колко фланелки и ключодържатели ще продадат и ако сметката излиза ще го купят.

    Коментиран от #3

  • 3 4444

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Буха ха":

    Мога да ти кажа без проучване , много малко тоя е чичко паричко , никой няма да му даде заплатата която иска, Китай го зове.