Last news in Fakti

25 Август, 2022 11:55 1 328 0

Реал Мадрид е отказал 90 милиона евро за свой халф

  • федерико валверде-
  • реал мадрид-
  • оферта-
  • футбол-
  • ла лига

На този етап не се разкрива кой е клубът, предложил тази сума

Реал Мадрид е отказал 90 милиона евро за свой халф - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е отказал бомбастична оферта за халфа Федерико Валверде, твърди журналистът Томас Гонзалес-Мартин. На "Сантиаго Бернабеу" е пристигнало предложение на стойност 90 милиона евро за 24-годишния уругваец, но то категорично е било отхвърлено от Флорентино Перес. На този етап не се разкрива кой е клубът, предложил тази сума.

Още преди няколко седмици Карло Анчелоти обяви, че е доволен от състава, с който разполага след привличането на Орелиен Чуамени и Антонио Рюдигер. Тогава наставникът заяви, че клубът не планира да прави повече попълнения, като не се очакваха и продажби на основни футболисти, а евентуално само на такива с по-периферна функция в състава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА