Last news in Fakti

25 Август, 2022 14:30 1 929 13

Стойчо: Ганчев управлява ЦСКА все едно си е в Ловеч! Той употреби мен и другите легенди!

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • цска 1948-
  • футбол

В ЦСКА винаги е съществувала една мистика, тайнственост

Стойчо: Ганчев управлява ЦСКА все едно си е в Ловеч! Той употреби мен и другите легенди!  - 1
Снимка: БГНЕС

Искам единен ЦСКА преди да си отида от този свят. Това заяви новият оперативен директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов. Наскоро Екзекуторa на Ливърпул стана част от ръководството на тима, който играе домакинските си мачове на стадиона в Бистрица, и разбуни духовете сред "червените" фенове.

Веднага бе заклеймен като "предател", но самият Младенов твърди, че не е имал друг избор, тъй като на "Армията" е бил употребен и захвърлен.

"В ЦСКА винаги е съществувала една мистика, тайнственост. Имаше (преди) една последователност в политиката на ЦСКА, всички ръководители я спазваха. На най-добрите и заслужили футболисти даваха възможност да продължат да работят в системата на ЦСКА, докато сега се получава обратното – употребяват ни и ни захвърлят. И ни принуждават да взимаме такива решения, каквото взех и аз. Гриша Ганчев управлява ЦСКА по модела, по който ръководеше Литекс в Ловеч. Но има много голяма разлика между двата клуба", сподели Младенов пред bTV.

"Любовта ми към ЦСКА никой не може да ми я отнеме. Това, че съм преминал сега в ЦСКА 1948 - един клуб, създаден и основан от фенове на ЦСКА, и бивши мои колеги… Искам да попитам защо ние сме там? Бяхме употребени и изхвърлени. Мен ме принудиха. Отнесоха се много лошо с мен. Отношението след декември беше катастрофално! Къде да отида? Тук виждам, че цесекарството се спазва."

Той разкри и защо е решил да премине в ЦСКА 1948. "Целта на моето влизане в ЦСКА 1948 - да имаме единен ЦСКА. Никой не приема две ЦСКА-та. Не може да има такова разделение. И аз така мислех, и на мен така ми говориха, че ЦСКА 1948 е създаден, за да пречи на другото ЦСКА, но сега се убедих, че не е така. В клуба, в който ще работя, не пречим на никого. Една от задачите ми е да стоплим отношенията с ЦСКА, да имаме разбирателство. Да имаме единен ЦСКА. ЦСКА на феновете. Вие представяте ли си, ако се обединим всички, какъв ЦСКА може да притежаваме? Аз си го представям и мечтая за това!".

"Мисля, че съм на точното място. Отново съм сред свои.“

"Знам, че феновете се засегнаха много. Знам за тяхната реакция и тяхното разочарование, но във времето те ще разберат защо съм прав и защо съм отишъл тук. Защото искам единен ЦСКА и тук мога да работя за този единен ЦСКА. Никой не го устройва да има две ЦСКА-ата. И във времето ще видите отново, че имаме един ЦСКА. В това съм убеден, защо тези, които работят в 1948, са не по-малко цесекари от тези, които в момента са на "Армията". Не по-малко", категоричен е специалистът.

Преди около година Младенов замени Любо Пенев начело на ЦСКА - София и двамата дългогодишни приятели си размениха реплики чрез медиите. Сега заедно ще работят в ЦСКА 1948, но Младенов успокои Ел Голеадор, че няма намерение да го сменя.

"Любослав Пенев да не се притеснява, никого не искам да сменям. Аз си имам други задължения. Той каза, че има мнение за мен, аз имам за него. Важното е да работим за общите цели на клуба. Приключих с треньорството", заяви бившият наставник на казахстанския Кайрат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тройчо

    23 7 Отговор
    пак ли почна де реве,аман от мъката му че вече не смуче пари
  • 2 да де

    26 8 Отговор
    Тройчо е доказан интригант преди лижеше за дни ка на Гришата, а сега на Найденов.
  • 3 Станко

    19 13 Отговор
    Ганчев е борче и престъпник от прехода ни на демокрация. Помним как щеше да гърми съдии в Ловеч и как ставаше шампион.Нормално е Стойчо с такъв човек да не се разбереш, той трябва да е на топло при най Ставри. Пак той погреба ЦСКА и премести Литекс на армията.
  • 4 Иван Грозни

    21 5 Отговор
    Нали скачахте за демокрация, нави демокрация в изкривения вариант. Работодател, прави каквото поиска за своите интереси. Употребил го бил. Ами защо отиде бе легендарния? За пари. Проблемът си твой.
  • 5 Бай Онзи

    20 5 Отговор
    Когато се натискаше да смениш любо пенев друго пееше .. Виж тройчо едно ще ти кажа-алчнотията не е довела никой до добро !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХХ16

    23 1 Отговор
    Стойчо, ако това измислено отборче нямаше пари, а се издържаше от феновете, както беше обявено при основаването му, щеше ли да отидеш там? Едва ли. Страшна лисица си! Единственото общо на твоя отбор с ЦСКА са такива, като теб, които работят там. Нито една легенда не припозна този отбор безкористно, без да има финансова облага. Според теб всички ли бивши футболисти трябва да са на издръжка в клуба?
  • 8 Когато Тройчо пристигнал от село в

    4 6 Отговор
    София от Левски му предложили един апартамент,от ЦСКА септ.Знаме-два.Избрал ЦСКА.
  • 9 Диамантената ръка

    8 9 Отговор
    Стойчо, цска си отиде от тоя свят преди теб, тъй че няма как да стане.
  • 10 Дика

    6 12 Отговор
    Не се коси, Тройчо. И двете цска са ментета, ти гледай там някой лев да пада.
  • 11 Тройчо Стойков-Младежа

    6 5 Отговор
    Ние, у Плоски, си знаеме - Пена се омъжи, който тренирал - тренирал
  • 12 така е

    3 5 Отговор
    Селски бек си тарикат....
  • 13 леле Стойчо

    3 1 Отговор
    легендо ненадмината!!! Е сега няма съдиите и целия свят да ти спъват кариерата. А за всеки случай намери начин да се извиниш на Гришата, ама тихичко да не чуят другите, че знае ли човек, нали земята е кръгла и се върти?