Last news in Fakti

25 Август, 2022 14:45 1 587 2

Ман Юнайтед отправи официална оферта за още един играч на Реал Мадрид

  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • висша лига-
  • ла лига

Според испанския журналист Серхио Сантос предложението ще бъде в размер на 30 милиона евро

Ман Юнайтед отправи официална оферта за още един играч на Реал Мадрид - 1
Снимка:

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело решение да отправи официална оферта за още един играч на Реал Мадрид. След като през миналата седмица 20-кратният шампион на Англия привлече Каземиро, сега „червените дяволи“ ще опитат да вземат и Асенсио. Според испанския журналист Серхио Сантос предложението ще бъде в размер на 30 милиона евро.

Договорът на Асенсио изтича следващото лято и за момента няма индикации, че ще бъде подновен. Въпреки това ще е трудно да се стигне до трансфер, защото Карло Анчелоти планира да използва халфа през настоящата кампания, а и самият играч е решил да остане на „Сантиаго Бернабеу“ за още един сезон и след това да е в по-силна позиция за преговори с други клубове, тъй като ще бъде свободен агент.

Според същия източник има и други клубове от Англия, които се интересуват от Асенсио. Отбори от Серия „А“ също следят ситуацията с него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МИлиев

    0 0 Отговор
    А на снимката е Валверде ...
    Има ли нужда от коментар ??????
    Найстина ли е толква трудно статия / новина за футбол да се пише от някой имаш поне малко понятие от футбол ?
    Сега ме изтрийте и избивате рибата . И раците . И мидите