Last news in Fakti

25 Август, 2022 12:44 1 294 2

Бой между фенове в Лигата на конференциите

  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • бой-
  • твенте-
  • фиорентина

Фенове на нидерландския тим са щурмували стълбите на стадиона в Еншеде, където са стояли група италиански ултраси с черни качулки

Бой между фенове в Лигата на конференциите - 1

Неприятни сцени съпътстваха реванша в плейофите на Лигата на конференциите между Твенте и Фиорентина. Фенове на нидерландския тим са щурмували стълбите на стадиона в Еншеде, където са стояли група италиански ултраси с черни качулки. Веднага настават безредици между двете агитки, като летят столове и са счупени близки прозорци и витрини, преди два микробуса на полицията да озаптят развилнелите се привърженици.

Миналата седмица във Флоренция също имаше сблъсъци, като още тогава имаше опасения, че нидерландските и италианските ултраси ще си уредят сметките при ответната среща.

Община Еншеде обяви в дните преди мача, че ще направи необходимата подготовка заедно с полицията в Източна Нидерландия и Твенте, за да гарантира безопасното протичане на срещата и добрата атмосфера, но това за момента не се случва.

Преди реванша тази вечер „Ла Виола“ има аванс от едно попадение след успеха с 2:1 на „Артемио Франки“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен

    0 0 Отговор
    Колко възпитани полицаи....по европейски, за да не нарушат нечии права ги оставиха да приключат :-))))

    Коментиран от #2

  • 2 Куцото Добиче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен":

    Това е защото боят е възпитан, европейски, няма обиди на расова основа. Гарантирани са правата на всички полове.