Last news in Fakti

26 Август, 2022 13:57 1 293 1

Жорже Мендеш опитва всичко, за да намери нов отбор на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • жорже мендеш-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Сега агентът на Кристиано е обърнал поглед към Италия и по-специално Наполи и Милан

 Жорже Мендеш опитва всичко, за да намери нов отбор на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, опитва всичко, за да намери нов отбор на своя клиент. Португалският импресарио опита да уреди трансфер на нападателя в Байерн, Челси, Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд през това лято, но повечето от изброените клубове не пожелаха да го привлекат, а "жълто-черните" не могат да си позволят заплатата му.

Сега Мендеш е обърнал поглед към Италия и по-специално Наполи и Милан. Агентът опитва да уреди Роналдо в един от двата клуба, пише "Скай спорт".

За да може Наполи да привлече Кристиано, то трябва да се раздели с голямата си звезда Виктор Осимен. Планът на Жорже Мендеш е да съдейства на южняците за трансфер на нигериеца, при който в касата на клуба да постъпи огромна сума пари.

Подобна стратегия мениджърът опитва да приложи и в Милан. Нападателят на "росонерите" - Рафаел Леао, е негов клиент и португалецът ще опита да уреди негов трансфер, а миланският гранд да вземе възможно най-много при продажбата.

Известно е, че Кристиано Роналдо иска да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в отбор, който играе в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    2 0 Отговор
    Няма отбор в Европа , който да вземе това нещо.