Last news in Fakti

28 Август, 2022 11:07 834 0

"Да открием 200 таланта за атлетиката в България" със спортен лагер в Кюстендил

  • лека атлетика-
  • деца-
  • спорт

Предвиждат се открити тренировки в няколко спортни бази

"Да открием 200 таланта за атлетиката в България" със спортен лагер в Кюстендил - 1
Снимка: БФЛА

Програмата "Да открием 200 таланта за атлетиката в България“, която се реализира от Българска федерация лека атлетика с помощта на Министерството на младежта и спорта, се провежда в няколко града в България и ще завърши със спортен лагер за млади атлети в Кюстендил от 14 до 18 септември.

В лагера ще участват над 200 селектирани таланти от атлетически клубове от цялата страна, както и деца от атлетическите клубове в Кюстендил.

Програмата на лагера включва открити тренировки на няколко спортни бази в града на 14-15 и 16 септември, а на 17 септември ще има отборни състезания в центъра на Кюстендил, където ще се съберат всички деца от програмата. Децата ще могат да наблюдават и международния маратон Кюстендил, който е балкански и национален шампионат, или да участват в късата дистанция от 2 км.

Специални гости на програмата и маратона ще бъдат най-добрите български атлети за 2022 година. Те ще имат срещи и разговори с децата, а всички млади атлети в лагера ще получат подаръци и грамоти за участието си в „Да открием 200 таланта за атлетиката в България“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА