Last news in Fakti

31 Август, 2022 10:44 2 357 1

Сензация на US Open: Квалификантка постави на колене шампионката от Уимбълдън

  • клара бурел-
  • елена рибакина-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • us open

Французойката спечели с 6:4 6:4 за 91 минути и вече се готви за сблъсъка с белгийката Алисън Ван Уйтванк, която отстрани легендарната Винъс Уилямс

Сензация на US Open: Квалификантка постави на колене шампионката от Уимбълдън - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионката от Уимбълдън - Елена Рибакина напусна Откритото първенство на САЩ още след първия кръг. Тенисистката от Казахстан бе изхвърлена от турнира от квалификантката Клара Бурел. Французойката спечели с 6:4 6:4 за 91 минути и вече се готви за сблъсъка с белгийката Алисън Ван Уйтванк, която отстрани легендарната Винъс Уилямс.

Началото на срещата изобщо не предвещаваше голямата изненада, но изведнъж сервисът на Рибакина спря да функционира. Това позволи на световната номер 132 да осъществи брейк и да поведе с 4:2 гейма. Веднага обаче квалификантката пропиля аванса си и равенството в резултата беше възстановено, само че казахстанката не спираше с неубедителните си изяви и в крайна сметка загуби първата част. Във втория сет Рибакина отново не успя да намери своя ритъм и логично загуби.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдее

    1 2 Отговор
    Рашки вън !