Last news in Fakti

1 Септември, 2022 09:52 1 592 0

Григор Димитров продължава участието си на US Open срещу корав американец

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • us open-
  • брендън накашима

Хасковлията стартира силно, надвивайки друг американец в лицето на Стив Джонсън с 3:0 сета

Григор Димитров продължава участието си на US Open срещу корав американец - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров продължава своето участие на US Open днес. Първата ракета на България ще се изправи срещу представителя на домакините Брендън Накашима. Двубоят ще започне не преди 20:30 часа, като Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо.

Хасковлията стартира силно, надвивайки друг американец в лицето на Стив Джонсън с 3:0 сета. Следващият опонент също направи перфектно начало, след като Накашима се разправи с руснака Павел Котов.

Срещата не се очаква да е никак лесна за Григор, след като Накашима стигна до осминафиналите на Уимбълдън и като цяло се представя на солидно ниво.

Единствената им среща беше през месец май в Рим тази година, когато Димитров взе чист успех с 2:0 сета.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА