Last news in Fakti

31 Август, 2022 14:08 1 161 2

Турски гранд прибира ненужния Икарди

  • мауро икарди-
  • галатасарай-
  • футбол-
  • псж-
  • трансфер

Първоначално се е обсъждал вариант в контракт да бъде включена клауза за евентуално откупуване, но тази възможност е отпаднала затова вече става дума само за наем

Турски гранд прибира ненужния Икарди - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен - Мауро Икарди, е много близо до напусне парижани в посока Галатасарай, съобщава „Футмеркато“. Нападателят е очакван в турския клуб като преотстъпен до края на сезона. Първоначално се е обсъждал вариант в контракт да бъде включена клауза за евентуално откупуване, но тази възможност е отпаднала затова вече става дума само за наем.

ПСЖ обаче ще продължи да плаща голяма част от заплатата му.

Самият Икарди, който този сезон няма нито минута на терена, е дал съгласието си да подсили „Джим Бом“ с надеждата, че може да си върне силната форма и да попадне в националния тим на Аржентина за Световното първенство по-късно тази година.

Икарди и съпругата му Уанда Нара, която е и негов мениджър, бяха в Истанбул преди седмица, където на място са се запознали с предложението на Галатасарай.

Турският гранд направи много слаб сезон и завърши едва на 13-то място в първенството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волан

    3 0 Отговор
    Дано Уанда да дойде в България,та да ни зарадва!
  • 2 истина

    1 0 Отговор
    ха дано един такъв ненужен да дойде и в нашите градчета