Last news in Fakti

31 Август, 2022 14:43 1 236 1

Още един отбор от Серия А се отказа от Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • наполи-
  • серия а

Италианците държаха „червените дяволи“ да плащат по-голямата част от заплатата на петкратния носител на „Златната топка“

Още един отбор от Серия А се отказа от Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, окончателно няма да премине в Наполи, твърди „Il Mattino“. Агентът на футболиста - Жорже Мендеш, продължаваше да търси вариант да намери начин да прати португалеца в италианския клуб, но оттам за пореден път са отхвърлили възможността да го вземат. Смята се, че това е бил окончателното им решение.

Обсъждаха се различни варианти, според които нападателят на Манчестър Юнайтед да облече екипа на „партенопеите“, които ще играят в Шампионската лига - нещото, на което Роналдо държи. Схемата обаче включваше трансфер на нападателя на Наполи Виктор Осимен на „Олд Трафорд“, а Кристиано да заиграе в Серия А като преотстъпен. Италианците обаче държаха „червените дяволи“ да плащат по-голямата част от заплатата на петкратния носител на „Златната топка“.

Впоследствие се премина към варианта и двамата да са заедно в Неапол, но в крайна сметка президентът на клуба Аурелио де Лаурентис е отхвърлил възможността за някакво споразумение.

По-рано в Англия писаха, че Роналдо може да склони да остане в Манчестър Юнайтед. Трансферният прозорец затваря в четвъртък вечерта, а високите финансови претенции ва португалеца стопират кандидатите за неговия подпис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    1 0 Отговор
    Те Левски се отказаха от Роналдо, та некви италианци там с една титла в най престъпления град в Европа ли няма да се откажат