Last news in Fakti

3 Септември, 2022 21:28 2 180 6

Съдийска брадва подари точка на Манчестър Сити

  • астън вила-
  • манчестър сити

Английското първенство става все по-точен синоним на ужасното съдийство

Астън Вила и Манчестър Сити завършиха 1:1 в късния двубой от съботния ден във Висшата лига, но не и без „любезното“ съдействие на съдийската бригада на „Вила Парк“.

Ерлинг Холанд откри резултата в 50' след страхотна асистенция на Кевин де Бройне, като така норвежецът заби гол №10 за „гражданите“ от началото на кариерата си в клуба.

Леон Бейли пък изравни в 74', за да зарадва публиката по трибуните, но едва ли всичките тези хора са очаквали, че ще бъдат разочаровани по такъв ужасен начин няколко минути по-късно.

Филипе Коутиньо вкара невероятен гол от дистанция с помощта на гредата, но секунда или две по-рано бе вдигната засада срещу бразилеца, който заходи от гърба на защитата преди да получи кълбото. Саймън Хупър наду свирката си и прекъсна ситуацията миг преди плеймейкърът да стреля. Повторенията обаче доказаха, че Коутиньо не е бил в засада, но ВАР не е пригоден, за да се намесва в ситуация, при която играчите на Сити спират играта заради съдийски сигнал, каквато бе трактовката тук. Факт е обаче, че Вила има всички поводи, за да се оплаква от това решение, а Манчестър Сити продължава да се ползва с благоволението на официалните лица във Висшата лига.

Точките бяха поделени и непобедимият статут на отбора на Хосеп Гуардиола се запазва.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    7 0 Отговор
    Спомнете си мача решаващ титлата от 0 2 до .3 2 за МС , така,че не се чудете за това 1 1.Всичко се връща.Ще видите колко гола ще отнесе следващия противник на Сити.
  • 2 Паламуда

    16 1 Отговор
    абе как така все на богаташите помагат горките съдии ..............

    Коментиран от #5

  • 3 Тома

    16 0 Отговор
    Миналата година на Евертън не дадоха чиста дузпа за игра с ръка.И после съдията се извини ама келфайда а сити станаха шампиони с една точка разлика
  • 4 Даскал

    11 0 Отговор
    "Английското първенство става все по-точен синоним на ужасното съдийство"

    Синоними са близки по значение думи, Десо. В случая е по-добре да употребиш "олицетворение ".
  • 5 Гледал

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Паламуда":

    ли си филма "История на света" с Мел Брукс. Стар филм, ама готин. Е, там имаше въпрос в сената, дали да строят палати за богатите или да помогнат на бедните. Та и ти сега питаш, що помагат на богатите.
  • 6 Пръц

    7 3 Отговор
    По същата съдийска схема едно време Манчо печелеше титли ,които пияндето Алекс Фъргюсън уреждаше със скандално назначения на съдии на преките им конкуренти.