Last news in Fakti

6 Септември, 2022 20:49 1 246 1

Фенове на Копенхаген се сбиха с полицията преди Борусия Дортмунд (ВИДЕО)

  • борусия дортмунд-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • фк копенхаген-
  • полиция-
  • бой

Причината за нахлуването на полицаите при датчаните е, че феновете на FCK използваха сигнални ракети, с които обстрелваха привържениците на тима от Вестфалия преди старта на мача

Фенове на Копенхаген се сбиха с полицията преди Борусия Дортмунд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС


На изключително неприятни гледки станаха свидетели феновете на „Сигнал Идуна Парк“, които бяха заели местата си предварително преди мача между Борусия Дортмунд и ФК Копенхаген от групите на Шампионска лига.

Феновете на датския шампион влязоха в сериозен физически спор с униформените лица в Дортмунд, като се стигна до влизане на полицаите в гостуващия сектор, а феновете отговориха на органите на реда с хвърляне на предмети и факли по тях.

Наложи се дори използването на палки от полицията в Дортмунд. Причината за нахлуването на полицаите при датчаните е, че феновете на FCK използваха сигнални ракети, с които обстрелваха привържениците на тима от Вестфалия преди старта на мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧичУ88

    1 0 Отговор
    Футбола и футболният хулиганизъм са вечни!!Хубаво е да се спортува не само на терена, но и по трибуните, стига да няма тежко пострадали и т.н.