Last news in Fakti

8 Септември, 2022 11:27 2 045 1

Юрген Клоп с първи коментар след шамара от Наполи

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол

Стадионът в Неапол очевидно е черната котка за Клоп

Юрген Клоп с първи коментар след шамара от Наполи - 1

След звучния шамар, който Наполи нанесе на Ливърпул в Шампионската лига, се заговори за уволнение на Юрген Клоп. Мърсисайдци се представят слабо и във Висшата лига от началото на сезона. Немският специалист обаче самоуверено заяви, че не се страхува за поста си.

„Не съм много притеснен. Имаме доста спокойни собственици, които очакват аз да се справя с тази ситуация, а не някой друг“, отговори лаконично Клоп.

Стадионът в Неапол очевидно е черната котка за Клоп. Снощната загуба от Наполи беше четвърта за водени от него отбори. С Клоп начело Ливърпул има две поражения с 0:2 (през 2019 г.) и 0:1 (през 2018 г.) като гост, а с Борусия Дортмунд загуби с 1:2 от Сао Паоло през 2013 г.

Клоп пое Ливърпул през 2015 г. и в Англия побързаха да напомнят, че седмата година е критична в кариерата на германеца. В предишните си отбори Майнц 05 (2001-2008) и Борусия Дортмунд (2008 – 2015) той се задържа точно по 7 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    2 3 Отговор
    нямаш топки, а си алчен, разкарай се !!!