Last news in Fakti

8 Септември, 2022 12:37 1 148 2

Разкриха любопитни подробности около договора на нов в ЦСКА

  • жираир шагоян-
  • цска-
  • футбол-
  • договор-
  • под наем

21-годишното крило е собственост на Арарат (Ереван)

Разкриха любопитни подробности около договора на нов в ЦСКА - 1
Снимка:

ЦСКА е привлякъл арменеца Жираир Шагоян под наем за една година, съобщават местните медии. Както е известно, 21-годишното крило е собственост на Арарат (Ереван). В договора между двата клуба обаче е залегнала опция за задължително откупуване от "червените", така че на практика бъдещето на Шагоян е обвързано със стадион "Българска армия".

По подобен начин бяха извършени трансферите на Валентин Антов в Монца и Али Coy в Ростов. Те заминаха в чужбина първоначално като преотстъпени, но след това клубовете им нямаха право да не ги задържат. Идеята на подобни споразумения е, че по този начин плащането на трансферна сума се разделя на две части - по-малка при преотстъпването и по-голяма при осъществяването на крайната сделка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 5 Отговор
    цска ФАЛИРА утре ще си спомните за него.
  • 2 Анималс

    5 2 Отговор
    Момчето идва да го забележат на запад с добри игри в евротурнирите. Няма лошо. Успех и да пориш говедата и числото!!!