Last news in Fakti

8 Септември, 2022 12:20 3 358 3

Ето колко ще прибере Томас Тухел след уволнението от Челси, сумата е колосална

  • томас тухел-
  • челси-
  • футбол-
  • неустойка

Тухел е начело на "сините" от януари 2021 г. и спечели с клуба Шампионската лига, Суперкупата на Европа и световното клубно първенство

Ето колко ще прибере Томас Тухел след уволнението от Челси, сумата е колосална - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясна неустойката на Томас Тухел. Според Daily Mail германският специалист ще получи 13 милиона паунда обезщетение за уволнението си от Челси. Лондонският клуб също ще плати 2 милиона паунда на хората от щаба му на треньора.

Тухел е начело на "сините" от януари 2021 г. и спечели с клуба Шампионската лига, Суперкупата на Европа и световното клубно първенство.

Сред спряганите имена за негов заместник са Греъм Потър, Маурисио Почетино и Зинедин Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    9 0 Отговор
    Леле уволниха го след като им спечели КЕШ, Супер купата и световната купа
  • 2 Хи хи

    3 0 Отговор
    Ей това са пари на мафията , проституцията, наркотици !!!!! Никой няма да ти даде милиони паунди за да те изгони ! А къде остана призива на оня РОШАВИЯ бивш премиер .....народа да плаща големите цени и да мълчи , а мафията да си разиграва 🐎🏇🐎🐎 ???
  • 3 Големите пари

    1 0 Отговор
    Са свързани със големи далавери !