Last news in Fakti

8 Септември, 2022 13:30 1 195 1

Лудогорец представи новите попълнения

  • лудогорец-
  • футбол-
  • нови попълнения

Нонато вече има кортотека и може съвсем скоро да дебютира за Лудогорец

Лудогорец представи новите попълнения - 1

На специална пресконференция бяха представени новите попълнения на Лудогорец. Това са Педро Енрике, който ще играе с номер 15, Педро Нареси (№30) и Густаво Нонато (№20).

Нонато вече има кортотека и може съвсем скоро да дебютира за Лудогорец.

„Първо искам да кажа, че съм много щастлив, че съм тук. Искам да помогна на отбора да изпълнят целите, които са си поставили. Играл съм срещу някои от момчетата, разговарях с Пауло Аутори и Алекс Сантана и съм тук да направим дори още по-добра история“, каза Нонато.

„Първо искам да благодаря за възможността да съм тук и ще направя всичко възможно да се адаптирам максимално бързо. Да, играл съм с някои от момчетата в Бразилия , но съм тук да отворя нова страница в живота си и да помогна на клуба", заяви Педро Енрике.

Педро Нареси пък разкри, че се познава лично с някои от играчите на Лудогорец.

"Първо искам да кажа, че съм многа щастлив, че съм част от Лудогорец, за мен ще е чест да нося емблемата. Разговарях с някои от момчетата вече, тук съм да помогна. Познавам Рик Джонатан и Вандерсон, с когото разговарях и той ми сподели, че е имал невероятни години тук и ще ми помогне със съвети", добави Нареси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕЙК

    1 2 Отговор
    ДА жУвей българският футбол, най-българския спорт в света. Тук мерят силите си световно известни отбори пълни със "ЗВЕЗДИ" от 4-та камерунска и 6-та бразилска лига. А по тази причина националният ни отбор е на път да стане световен шампион с играчи израсли в школите на "Звездните ни отбори" !