Last news in Fakti

8 Септември, 2022 09:34 907 6

Лудогорец започва полета си в Лига Европа срещу Рома

  • лудогорец-
  • рома-
  • лига европа-
  • футбол

Рома пристига в Разград след загуба с 0:4 в Италия от Удинезе и "вълците" ще търсят победа, за да се реваншират на феновете си

Лудогорец започва полета си в Лига Европа срещу Рома - 1
Снимка:

Българският шампион Лудогорец започва тази вечер участието си в груповата фаза на Лига Европа - 19:45 часа в Разград. Съперникът е доста сериозен - италианския гранд Интер, воден от един от най-успешните треньори в света Жозе Моуриньо.

Португалецът идва за пети път за мач у нас, като досега има 4 успеха с голова разлика 11:5, побеждавайки Левски, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и тазвечершния си съперник Лудогорец.

Рома пристига в Разград след загуба с 0:4 в Италия от Удинезе и "вълците" ще търсят победа, за да се реваншират на феновете си.

Проблеми с контузени и наказани играчи има и в двата лагера, като за Лудогорец ще липсват Гонсалвеш и Янков, докато за Рома няма да играят Ейбрахам, Дзаниоло и Вайналдум.

Лудогорец ще търси първа победа в груповата фаза на турнира от почти три години - през есента на 2019 г. разградчани удариха с 3:0 Ференцварош. В своята история Лудогорец вече е побеждавал и елиминирал отбор от Рим - през 2014 г. "зелените" изхвърлиха Лацио от Лига Европа с общ резултат 4:3.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Удинезе

    2 1 Отговор
    Отборът Моуриньо има много фенове в бг-то, от ромски произход.
  • 2 Един друг

    4 1 Отговор
    Едно е сигурно.Че ще ни бият пестеливо.Но да се надяваме че ще бъдат шокирани по пътя между Варна и Разград от голямата мизерия по селата и пътищата и така да не могат да играят.Та дано да бият.

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Един друг":

    1:1!
  • 4 Стоян Александров

    2 2 Отговор
    Още днес ще бъдете ПРИЗЕМЕНИ ДОСТА СЕРИОЗНО. НО. Но ако няхте тарикати щяхте да вземете за тези мачове за тренер Петорчо. Защо ли ? Защпто той е познат на Специалния и щяха да звъннат на Ицата за да уредите по- малко голове. Справка цеца ловешка. Специашния викаше като луд на свийте да се спрът да вкарват. Беше мноооогоооо забавно. Много се смях тогава...
  • 5 Вики

    1 2 Отговор
    Лудогорец ще играят нахъсано, но Римските вълци ще им върнат тъпкано, заради загубата си от Удинезе завършил 0: 4.Борбата ще е безмилостно жестока.Давай Моуриньо!!!!Извади най-добрите си козове, ум и схеми и смачкай тези гадняри от Лудогорец, които се чувстват " великите недосегаеми" !!!Смачкай високото им самочувствие !!!Победа за Рома !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.