Last news in Fakti

13 Септември, 2022 11:38 3 822 6

Ето как Григор Димитров празнува годишнина с Лолита

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • лолита османова

Тенис звездата ни отпадна рано-рано от US Open, а след това се възползва от свободното време и заведе приятелката си в курорта Хамптънс край Ню Йорк

Ето как Григор Димитров празнува годишнина с Лолита - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров и Лолита Османова продължават със сладкия живот след завръщането си от САЩ. Там тенис звездата ни отпадна рано-рано от US Open, а след това се възползва от свободното време и заведе приятелката си в курорта Хамптънс край Ню Йорк.

Със стъпването на европейска земя ваканцията за Григор и рускинята продължи. През уикенда те посетиха италианското курортно градче Долчеакуа (в превод - Сладка вода), което се намира в северния регион Лигурия. Сред местните забележителности са замъкът в центъра на града и римският мост, които вдъхновяват френския художник Клод Моне за няколко негови картини.

Наблюдателни фенове отбелязаха в социалните мрежи, че 31-годишният Гришо и Лолита (28) са избрали това живописно кътче, за да отпразнуват началото на романса си. За първи път богатата наследничка се показа в ложата на своя приятел по време на турнира във Виена в края на октомври 2020 г.

Димитров започна новата седмица с 4 места надолу в ранглистата до №23 с 1730 точки. Така той отпадна от Топ 20 за първи път от 10 юли, когато беше 19-и. Българинът трябваше да се завърне на корта от 19 септември на турнира в зала в Мец (Фр), но той е отказал заявката си. Така следващото участие на първата ни ракета ще е на Sofia Open от 26-и. В „Арена Армеец“ той ще играе за първи път от 5 години, когато триумфира с титлата. Засега в графика на Гришо влиза и АТР 500 надпреварата в Нур-Султан (Каз), който е в седмицата след софийския турнир.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    3 0 Отговор
    Друго празнува, както и колониите на вампира.
  • 2 Сталин

    5 3 Отговор
    Григор Димитров почти колабира на тенис корта на тенис турнира в САЩ и се отказа от мача ,колко ковид ваксини има Григор Димитров - не разбрах??
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Този вече не е тенисист , а го играе повече на медийна и интернет звезда !